Digitalni marketing

Digitalni kanali prihoda tvog proizvoda/usluge

Pusti video zapis

Digitalni marketing lekcije

Opis kursa

Kompletan kurs digitalnog marketinga za 2022. godinu će Vam pre svega otkriti da bez uspešnog marketinga, nema ni uspešnih rezultata, kakav god projekat, proizvod ili brend gradili.

Ovaj kurs će Vam obezbediti jasan put do upoznavanja i identifikacije mušterija, otkrivanja njihovih problema, ali i kako predstaviti rešenje putem svog proizvoda ili brenda kroz raziličite marketinške kanale i strategije koji zapravo donose domet i željene akcije, i na kraju: poboljšavaju prodaju.

Alati i znanja koja ćete steći na ovom kursu omogući će Vam da samostalno izgradite Vaš brend na digitalnim kanalima komunikacije, ali i da upravljate nastupom već postojećih brendova i unapredite njihove rezultate.

Instruktor: Aleksandar Dimitrijević

Dužina kursa: 6 sati

O predavaču:

Aleksandar Dimitrijević

Aleksandar Dimitrijević

Vlasnik Biznisa, Ekspert za Digitalni Marketing

Aleksandar je počeo da se bavi Ecommerc-om 2019. godine sa četvorogodišnjim iskustvom u Digitalnom Marketingu. Prve proizvode koje je prodavao su se ogledali u odeći, da bi za svega šest meseci napravio rezultat od $150,000 prometa, isključivo uz pomoć digitalnih kanala i optimizacije svoje online prodavnice. 

Uz pomoć usavršavanja znanja Digitalnog Marketinga i praćenja tehnološkog razvoja Ecommerce trendova, nastavio je da učestvuje u razvoju mnogih Ecommerce projekata, a 2021. godine preuzima odgovornost direkcije i razvoja Ecommerce aplikacije poput Amazona.

Načini plaćanja

Plaćanje na 3 rate

50 mesečno
 • Preko 6h materijala
 • Doživotan pristup kursu
 • 12-nedeljno mentorstvo
 • Zatvoren pristup Discord zajednici
 • Podrška predavača i mentora
 • Mesečni testovi
 • Selekcija za IT praksu u Bloxicu

Jednokratna uplata

130 jednokratno
 • Preko 6h materijala
 • Doživotan pristup kursu
 • 12-nedeljno mentorstvo
 • Zatvoren pristup Discord zajednici
 • Podrška predavača i mentora
 • Mesečni testovi
 • Selekcija za IT praksu u Bloxicu
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Opširnije
Još nakon prve odslušane lekcije znala sam da je ovo odlična investicija za mene, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da ću reći da je bila najbolja. Za nekoga ko je radio u korporaciji (i dalje radim u sličnom okruženju), mogu da kažem da mi je baš nešto poput DAP-a trebalo na početku karijere.
Anastasija Đurić
Anastasija Đurić
Opširnije
Najbolje uložen novac do sad. Ogromna količina znanja i vrednosti o radu na sebi, ali i praktičnih znanja i saveta za neke vise tehničke stvari. Lekcije su profesionalne, ali sa taman toliko opuštene atmosfere, i ličnih primera da se ne osetiš pod pritiskom i kao da "moraš" - što je slučaj u redovnoj školi. Ceo DAP tim je uvek tu na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoći. Brzo odgovaraju i nije im problem da pošalju i razjasne šta god treba. Zajednica je puna mladih, motivisanih ljudi koji su isto tu za bilo koju vrstu saveta ili pomoći.
Ivan Kostakijev
Ivan Kostakijev
Opširnije
Enciklopedije znanja! Pažnja prema zajednici, detaljno objašnjavanje svega, izutetno poštovanje jednih prema drugima i prema polaznicima, naravno. Jedna odlična priča, nije prodavanje magle, vredi svaki cent, vrednost koja se dobija je "over 9000". Ovo moje je, za neke ljude, možda too good to be true, ali šta je tu je, nije šlihtanje, nisam plaćen da ovo pišem, DAP je zaista mnogo više od "kursa". Odličan posao ljudi, samo tako nastavite!
Prethodna
Sledeći
Dap mentorstvo
Specijalna ponuda za polaznike

BONUS: 12 nedelja Mentorstva

U skladu sa kupljenim kursem i ličnim odabirom profesije svaki polaznik će dobiti priliku da uči 1 na 1 od iskusnih profesionalaca u Digitalnom Marketingu.

Specijalna ponuda

30% OFF na sva tri kursa!

Iskoristi priliku da se edukuješ od svih predavača i kompletiraj kolekciju DAP kurseva po promotivnoj ceni. 

350€

250€

Investirajte u sebe jer mi investiramo u vas

Edukativni sistem DAP-a čine zajednica, kursevi i mentorstvo od strane predavača i mentora koji su prošli rad sa preko 50 klijenata i partnera i dele svoje znanje na osnovu dugogodišnje prakse i rezultata koji se ogledaju u stotinama hiljada €, ali i desetinama uspešno formiranih timova i to prevashodno mladih i talentovanih pojedinaca.

Česta pitanja

Bilo kom od kurseva Digitalne Akademije se možete priključiti kada god želite. Svaki mesec će biti testovi u vidu praktične provere znanje iz lekcija, dok svaka 2 meseca tražimo najbolje polaznike koje ćemo preporučiti za praksu u Bloxico blockchain startup-u.

Pohađanje Digitalne Akademije, odnosno gledanje lekcija i pohađanje testova je potpuno online.

S obzirom da su kursevi potpuno online, lekcije možete gledati kada god želite, sa bilo kog uređaja.

Za polaznike Blockchain i IT kursa smo spremili dvomosečni program preporuke za praksu Programera i Projektnih Menadžera, u partnerskoj firmi koja se bavi razvojem blockchain-a, Bloxico.

Polaznike Ecommerce kursa čekaju kompletan vodič i koraci kako da pokrenu online prodavnicu i započnu ili poboljšaju prodaju preko digitalnih kanala.

Tokom kupovine, primetićete polje za kreiranje naloga. Ukoliko niste kreirali nalog, kliknite na dugme “Uloguj se” na vrhu stranice, i videćete polje za kreiranjem naloga, tokom kojeg ćete morati da stavite istu email adresu koju ste koristili za kupovinu kursa.

Nakon što ste se uspešno ulogovali, kurs koji ste kupili će biti dostupan za gledanje, dok se dodatan materijal nalazi u Discord grupi Digitalne Akademije.