Blockchain programiranje

Osnove programiranja u Blockchain industriji

Pusti video zapis

Blockchain lekcije

Opis kursa

Blockchain predstavlja decentralizovanu bazu podataka koju odlikuje najpouzdaniji i najbrži servis za internu komunikaciju.

Na ovom kursu polaznici stiču znanje iz oblasti blockchain tehnologije, ali se i upoznaju sa karijerama uspešnih blockchain majstora u vidu Inženjera i Menadžera, pa će se u samom kursu naći i osnove tih veština – programiranja, kao i postavljanja logike, funckionalnosti i potreba proizvoda.

Andreja i Nikola će pričati o primeni, ulozi i značaju koncepta blockchain-a u savremenoj ekonomiji kroz primer revolucije finansijskog sistema kroz pojavu kriptovaluta. Osim ekonomije, polaznici će se upoznati i sa trendom razvoja i primene blockchain-a u drugim industrijama, što se za sada najviše vidi u razvoju Web 3.0, odnosno razvitku internet tehnologije.

Polaznici ovog kursa će ući u selekciju kandidata za praksu u blockchain startupu Bloxico, putem rešavanja mesečnih testova i aktivnosti u zajednici Digitalne Akademije.

Instruktori: Andreja Marković i Nikola Divić

Dužina kursa: 6 sati i 30 minuta

O predavačima:

Andreja Marković

Andreja Marković

Blockchain Specialist

Andreja je Senior Product Manager koji je edukaciju o Blockchain-u započeo pre 5 godina. Njegov rad je najprepoznatljiviji u saradnji sa Kripto i Blockchain liderima poput IOHK-a, Cardana i Polkadot-a gde nosi projektnu i proizvodnu odgovornost da se aplikacije poput digitalnih novčanika, smart contract-a, menjačnica i sličnih optimizuju za krajnjeg korisnika.

Nikola Divić

Nikola Divić

Blockchain Inženjer

Nikola je uplovio u svet programiranja u ranim studentskim danima, a uvek je sanjao da se bavi inovacijama i prati trendove tehnologije. Kako bi to ispunio, 2014. je krenuo da primenjuje svoje veštine kodiranja i u Blockchain industriji, pa je u malom timu domaćih inžinjera uspeo da kreira i sopstvenu kriptovalutu pod nazivom GameCredits. 

GameCredits je peak doživeo 2017. sa ICO-om od $52M, dok danas Nikola radi sa mnogobrojnim Kripto gigantima poput Filecoin-a, ali i tehnički vodi kreiranje novih NFT projekata.

Načini plaćanja

Plaćanje na 3 rate

50 mesečno
 • Preko 6h materijala
 • Doživotan pristup kursu
 • 12-nedeljno mentorstvo
 • Zatvoren pristup Discord zajednici
 • Podrška predavača i mentora
 • Mesečni testovi
 • Selekcija za IT praksu u Bloxicu

Jednokratna uplata

130 jednokratno
 • Preko 6h materijala
 • Doživotan pristup kursu
 • 12-nedeljno mentorstvo
 • Zatvoren pristup Discord zajednici
 • Podrška predavača i mentora
 • Mesečni testovi
 • Selekcija za IT praksu u Bloxicu
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Opširnije
Još nakon prve odslušane lekcije znala sam da je ovo odlična investicija za mene, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da ću reći da je bila najbolja. Za nekoga ko je radio u korporaciji (i dalje radim u sličnom okruženju), mogu da kažem da mi je baš nešto poput DAP-a trebalo na početku karijere.
Anastasija Đurić
Anastasija Đurić
Opširnije
Najbolje uložen novac do sad. Ogromna količina znanja i vrednosti o radu na sebi, ali i praktičnih znanja i saveta za neke vise tehničke stvari. Lekcije su profesionalne, ali sa taman toliko opuštene atmosfere, i ličnih primera da se ne osetiš pod pritiskom i kao da "moraš" - što je slučaj u redovnoj školi. Ceo DAP tim je uvek tu na raspolaganju za bilo koju vrstu pomoći. Brzo odgovaraju i nije im problem da pošalju i razjasne šta god treba. Zajednica je puna mladih, motivisanih ljudi koji su isto tu za bilo koju vrstu saveta ili pomoći.
Ivan Kostakijev
Ivan Kostakijev
Opširnije
Enciklopedije znanja! Pažnja prema zajednici, detaljno objašnjavanje svega, izutetno poštovanje jednih prema drugima i prema polaznicima, naravno. Jedna odlična priča, nije prodavanje magle, vredi svaki cent, vrednost koja se dobija je "over 9000". Ovo moje je, za neke ljude, možda too good to be true, ali šta je tu je, nije šlihtanje, nisam plaćen da ovo pišem, DAP je zaista mnogo više od "kursa". Odličan posao ljudi, samo tako nastavite!
Prethodna
Sledeći
Dap mentorstvo
Specijalna ponuda za polaznike

BONUS: 12 nedelja Mentorstva

U skladu sa kupljenim kursem i ličnim odabirom profesije svaki polaznik će dobiti priliku da uči 1 na 1 od iskusnih profesionalaca u IT industriji: Programera, i Menadžera.

Specijalna ponuda

30% OFF na sva tri kursa!

Iskoristi priliku da se edukuješ od svih predavača i kompletiraj kolekciju DAP kurseva po promotivnoj ceni. 

350€

250€

Investirajte u sebe jer mi investiramo u vas

Edukativni sistem DAP-a čine zajednica, kursevi i mentorstvo od strane predavača i mentora koji su prošli rad sa preko 50 klijenata i partnera i dele svoje znanje na osnovu dugogodišnje prakse i rezultata koji se ogledaju u stotinama hiljada €, ali i desetinama uspešno formiranih timova i to prevashodno mladih i talentovanih pojedinaca.

Česta pitanja

Bilo kom od kurseva Digitalne Akademije se možete priključiti kada god želite. Svaki mesec će biti testovi u vidu praktične provere znanje iz lekcija, dok svaka 2 meseca tražimo najbolje polaznike koje ćemo preporučiti za praksu u Bloxico blockchain startup-u.

Pohađanje Digitalne Akademije, odnosno gledanje lekcija i pohađanje testova je potpuno online.

S obzirom da su kursevi potpuno online, lekcije možete gledati kada god želite, sa bilo kog uređaja.

Za polaznike Blockchain i IT kursa smo spremili dvomosečni program preporuke za praksu Programera i Projektnih Menadžera, u partnerskoj firmi koja se bavi razvojem blockchain-a, Bloxico. Polaznike Ecommerce kursa čekaju kompletan vodič i koraci kako da pokrenu online prodavnicu i započnu ili poboljšaju prodaju preko digitalnih kanala.

Tokom kupovine, primetićete polje za kreiranje naloga. Ukoliko niste kreirali nalog, kliknite na dugme “Uloguj se” na vrhu stranice, i videćete polje za kreiranjem naloga, tokom kojeg ćete morati da stavite istu email adresu koju ste koristili za kupovinu kursa. Nakon što ste se uspešno ulogovali, kurs koji ste kupili će biti dostupan za gledanje, dok se dodatan materijal nalazi u Discord grupi Digitalne Akademije.